|  log ind  |  faq  |  a-z  |

Åbent hus

Åbent hus på HF & VUC FYN 2018

I januar og februar slår vi dørene op og inviterer til Åbent hus rundt om på vores mange afdelinger på Fyn, Langeland og Ærø. Kig forbi og bliv klogere på dine mange muligheder på HF & VUC FYN. Du kan bl.a. høre mere om den 2-årige hf og de mange fagpakker, vi tilbyder. Og du kan møde kursister, lærere og vejledere, der er klar til at svare på dine spørgsmål og vise dig rundt på vores afdelinger.

Så kom og besøg os og tag bare kæresten, vennerne og hele familien med.

Sted Om Tidspunkt
FYNs HF-kursus 2-årig hf 11. januar, kl. 19-21
Glamsbjerg 2-årig hf 31. januar, kl. 19
Langeland 2-årig hf 30. januar, kl. 19
Odense 2-årig hf og hf-enkeltfag 19. januar, kl 16-17.30
Svendborg hf-søfart 27. januar, kl 10-14.30
Ærø hf-søfart
2-årig hf
20. januar, kl. 10.05 (fra Svendborg)
7. december, kl. 17-20
Nyborg hf-enkeltfag/hf adventure 20. februar kl. 19.00 i KinoVino (book plads)
Faaborg Film- medie hf 21. februar kl. 18.00

 

Hf-linjer (fagpakker) på HF & VUC FYN

Se de mange forskellige og spændende hf-linjer - også kaldet fagpakker - her:

HF Børn, læring og samfund

Linjen er for dig, der gerne vil arbejde med mennesker – uanset om vi snakker børn, unge eller voksne. Du får nyeste viden om udvikling og undervisning af børn, unge og voksne, og får undervisning i bl.a. familieforhold og pædagogik.
Undervisningssted: FYNs HF-kursus
Læs mere

HF Event og business

HF Event og business bringer dig tættere på erhvervslivet og forbereder dig på uddannelser, hvor du arbejder med forskellige finans- og økonomiproblemstillinger og samarbejder med mennesker – også interna­tionalt.
Undervisningssted: FYNs HF-kursus
Læs mere

HF Kommunikation

Linjen bringer dig bl.a. tættere på forskellige kommunikations- og mediemiljøer, hvor kunsten at formidle på en fængende måde står i centrum. Du får skærpet din bevidsthed om forskellige former for formidling, hvorfor bl.a. faget retorik indgår.
Undervisningssted: FYNs HF-kursus
Læs mere

HF Miljø

HF Miljø er for dig der interesserer dig for miljøet og ikke er bange for at få jord under neglene. Vi arbejder bl.a. med forskellige miljømæssige problemstillinger, jordbrug og natur.
Undervisningssted: FYNs HF-kursus
Læs mere

HF Sundhed

HF Sundhed har fokus på sammenhængen mellem menneske, samfund, miljø, krop, ernæring og sundhed. HF Sundhed er din vej til en videregående uddannelse, hvor sundhed er i centrum. Undervisningssted: FYNs HF-kursus
Læs mere

HF Teknologi og it

Vi dykker ned i en verden af teknologi og it. Vi nørder teorien og kigger nærmere på sammenspillet mellem teknologi og it. Du vil oplave både teoretisk og praktisk undervisning.
Undervisningssted: FYNs HF-kursus
Læs mere

HF Uniform

HF Uniform forbereder dig på en uddannelse, hvor du skal være i god fysisk form og derfor har et ønske om at styrke din fysik. Linjen giver dig mulighed for at træne de færdigheder, som du testes i til de forskellige optagelsesprøver.
Undervisningssted: FYNs HF-kursus
Læs mere

HF Økonomi

Du får på denne uddannelse indsigt i hvordan den finansielle sektor arbejder. Vi samarbejder med bl.a. Erhvervsakademiet Lillebælt om projektforløb, der giver dig indblik i de opgaver, du vil møde på denne type uddannelse.
Undervisningssted: FYNs HF-kursus
Læs mere

HF Uni Science og medicin

På HF Uni Science og Medicin bliver du god til matematik og de naturvidenskabelige fag. Og du træner de studiefærdigheder, som du senere skal bruge på universitetet. Samtidig skal du vide, at det faglige niveau er højt, og at du har mange timer.
Undervisningssted: FYNs HF-kursus
Læs mere

HF Uni Sprog og kultur

På HF Uni Sprog og kultur bliver du god til engelsk og et andet fremmedsprog. Fagpakken har et højt fagligt niveau med mange timer. Det forbereder dig på en universitetsuddannelse, hvor der er høje krav til dine sproglige evner, og hvor du skal læse meget og skrive lange opgaver.
Undervisningssted: FYNs HF-kursus
Læs mere

HF Menneske og samfund

Uanset om du vil være pædagog, lærer, politibetjent, markedsføringsøkonom eller noget helt andet, så er du med HF Menneske og samfund sikker på at blive godt rustet til din fremtidige uddannelse.
Undervisningssted: Glamsbjerg og Langeland
Læs om linjen i Glamsbjerg
Læs om linjen på Langeland

HF eSport

At være en god gamer kræver mestring af discipliner som f.eks. overblik, planlægning, koncentration, samarbejde og kommunikation. Kompetencer, som også er i spil, når du tager en hf-uddannelse.
Undervisningssted: Odense
Læs mere

HF FLOW

På FLOW får du undervisning på højt niveau i musik, kunst & design og teater. Du bliver del af et fedt miljø med et stærkt sammenhold og plads til alle, og kommer til at gå i en fast klasse med unge med samme lidenskab som dig
Undervisningssted: Odense
Læs mere

HF Innovation & Medier

Du kommer til at arbejde med innovation i alle fag, og du lærer at tænke innovativt. Vi sætter fokus på at udvikle dine evner til at samarbejde, kommunikere, udvikle og anvende din viden i praksis.
Undervisningssted: Odense
Læs mere

HF for ordblinde

Er du ordblind? Så tag en hf-eksamen for ordblinde, hvor du bliver godt klædt på til videregående uddannelse samtidig med at du lærer nye strategier til at håndtere din ordblindhed. Undervisningen er tilrettelagt, så der er ekstra tid til at færdiggøre din hf-eksamen.
Undervisningssted: Odense
Læs mere

Hf-søfart

Søger du en anderledes gymnasiel uddannelse, hvor du kan kombinere teori og praksis?  Med hf-søfart får du en afvekslende uddannelse, hvor du både skal have næsen i bøgerne, fingrene i motoren og havluft i lungerne!
Undervisningssted: Svendborg
Læs mere

HF Sports, Health and evironment

Hvis du er til et aktivt liv, hvor sport, natur og miljø indgår som vigtige aspekter, så er dette linjen for dig.
Undervisningssted: Ærø
Læs mere

HF Mental and physical

Hf-linjen til dig der prioriterer krop og sjæl. Har du fokus på et liv i balance, er menneskelig omsorg vigtigt for dig, vil du gerne arbejde med det hele menneske? Så kan denne pakke være den rigtige.
Undervisningssted: Ærø
Læs mere

HF Shipping and business

Administration, handel, finans, kontor eller en karriere i ”Det Blå Danmark” indenfor shippingbranchen til lands eller vands, det er nogle af de muligheder, der er med denne linje.
Undervisningssted: Ærø
Læs mere

HF SCIENCE 1

Er du til det tekniske eller naturfaglige område, så er SCIENCE 1 lige noget for dig.
Du får løftet det faglige niveau i matematik og får tillige Fysik C. Du supplerer pakken med et af de frie valgfag. Her kan du enten få et nyt fag eller vælge at løfte et af pakkefagene til et højere niveau.
Undervisningssted: Ærø
Læs mere

HF SCIENCE 2

Den akademiske fagpakke er for dig, der virkelig er til naturvidenskab og tal på et højt niveau. Pakken åbner mange døre på de videregående uddannelser inden for disse områder.
Undervisningssted: Ærø
Læs mere

HF Uni+

På et halvt år giver HF Uni+ dig de nødvendige fag og niveauer for at søge ind på de lange videregående uddannelser. Dvs. din uddannelsestid på hf i alt bliver 2½ år. Muligheden for at bygge oven på med HF Uni+ står åben op til to år efter, du har afsluttet en 2-årig hf-uddannelse. HF Uni+ er et alternativ til den såkaldt udvidede fagpakke (HF Uni), der til gengæld giver adgang til de lange videregående uden det ekstra halve år.