|  log ind  |  faq  |  a-z  |

Tag en specialiseret adgangsgivende eksamen på højt niveau

Tag en specialiseret adgangsgivende eksamen på højt niveau

Bor du i Odense og omegn, og søger du en adgangsgivende eksamen, som klæder dig godt på til lige præcis din drømmeuddannelse? Vælger du at tage en hf her på FYNs HF-kursus, får du adgangsgivende eksamen, der både giver dig almen viden og mulighed for at specialisere dig. Samtidig møder du en masse spændende mennesker og får den vejledning, du har brug for.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan en adgangsgivende eksamen hos os modner dig fagligt og personligt
  • Hvordan du kan få en specialiseret adgangsgivende eksamen hos os

 

Skal du i gang med din adgangsgivende eksamen, og overvejer du en 2-årig hf? Så ring til en af vores studievejledere på 62 65 65 85 og få en snak om dine muligheder.

Læs mere her

Få en adgangsgivende eksamen, der klæder dig godt på

Vælger du at tage din adgangsgivende eksamen her på FYNs HF-kursus, er du garanteret to spændende og udfordrende år. Dagligdagen deler du med ca. 360 elever fordelt på i alt 14 klasser. Heriblandt er der både unge, som har været væk fra skolebænken i nogle år, og nogle som kommer direkte fra 10. klasse. De fleste er dog mellem 17 og 22 år.

Når du tager en adgangsgivende eksamen hos os, kommer du til at indgå i en hverdag, hvor tolerance, åbenhed og initiativ er nøgleord. Dertil er holdspillet i fokus. Du kommer til at læse og skrive meget, men der er også tid til studietur, teater, musik og meget mere. Tager du en adgangsgivende eksamen hos os, bliver du derfor klædt godt på både fagligt og personligt.

Ton din adgangsgivende eksamen ud fra dine drømme

Vil du have en adgangsgivende eksamen, som du kan tone, så den matcher optagelseskravene på lige præcis din drømmeuddannelse? Tager du en 2-årig hf, har du foruden de obligatoriske fag mulighed for at tage 2 – 4 valgfag. Det giver dig en unik mulighed for at målrette din adgangsgivende eksamen til dine fremtidsdrømme.

Ved du allerede nu, hvilken uddannelse du vil søge ind på, når den adgangsgivende eksamen er i hus? Så kan du få det perfekte springbræt med et af vores fire tonede hf-forløb. Disse er: Politilinjen, Den natur- og sundhedsfaglige linje, Pædagoglinjen og Den sproglige linje. Vil du læse videre i en af disse retninger, får du den optimale adgangsgivende eksamen her hos os.

Søg om optagelse hos os og få en unik adgangsgivende eksamen

Ønsker du at tage din adgangsgivende eksamen hos os, er ansøgningsfristen altid den 15. marts det år, hvor du vil starte. Kommer du direkte fra folkeskolen, skal din skole vurdere, om du kan optages uden at skulle til prøve. Er det over et år siden, at du afsluttede 10. klasse, skal du ind til en samtale, før du kan blive optaget og tage din adgangsgivende eksamen her.

Du kan læse meget mere om optagelseskrav og – procedure her på siden. Her kan du også blive klogere på, hvilke fag og linjer du kan vælge imellem, når du tager din adgangsgivende eksamen hos os. Har du brug for vejledning? Så ring til studievejledningen på 62 65 65 85. Du kan også kontakte os på 62 65 65 80 eller fynshf@vucfyn.dk, hvis du har generelle spørgsmål.

Læs mere her