|  log ind  |  faq  |  a-z  |

Fyns HF-Kursus har stor mangfoldighed og 4 faglige retninger

Fyns HF-Kursus har stor mangfoldighed og 4 faglige retninger

Vil du tage din hf-eksamen i Odense i et spændende miljø, hvor der er plads til forskellighed? Her på FYNs HF-kursus har kursisterne en meget forskellig bagage med sig i forhold til faglige og personlige erfaringer. Aldersspektret ligger typisk mellem 17 og 22 år, men der er også både ældre og yngre. Desuden giver vi dig på FYNs HF-kursus den særlige mulighed, at du kan tage en eksamen målrettet din videre uddannelse, så du bliver bedst muligt rustet. Alle vores hf-eksaminer tager du på to år.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Vores elevantal og bygninger hos FYNs HF-kursus
  • Vores 4 fagpakker, der kan målrette din hf-eksamen

 

Kunne du tænke dig at tage en 2-årig hf-eksamen her på

FYNs HF-kursus? Du kan finde meget mere information om os her på hjemmesiden, eller du er meget velkommen til at ringe til os på 62 65 65 80 mellem kl. 7.45 og 15.00, fredag kun til kl. 13.00. Du kan altid maile til os på fynshf@vucfyn.dk

Læs mere her

FYNs HF-kursus er det største 2-årige hf-kursus på Fyn

Der kommer naturligt mere liv og rummelighed, jo flere andre elever, du er omgivet af. Vi er det største 2-årige hf-kursus på Fyn – og endda også et af landets største med ca. 360 elever i alt fordelt i 14 hf-klasser.

FYNs HF-kursus har adresse op Hunderupvej 17 i Odense centrum, hvor vi holder til i nogle både historiske og moderniserede bygninger. Det er den tidligere drengeskole, Mulernes Legatskole, hvis bygninger vi de sidste år har moderniseret, så både faglokaler og undervisningslokaler er helt i top. Derfor kan vi byde på alle de faciliteter, som en moderne uddannelsesinstitution skal have.

På FYNs HF-kursus har vi 4 fagpakker

Vil du tage en helt almindelig 2-årig hf, kan du naturligvis gøre det her på FYNs HF-kursus. Men derudover gør vi det muligt for dig allerede nu at pege din hf-eksamen i retning af din drømmeuddannelse eller bare ganske enkelt dine interesser. Vi tilbyder hf-eksamen som fire ”fagpakker”, nemlig:

  • Sproglig hf
  • Naturfags- og sundhedslinjen
  • Politi-linjen
  • Pædagog-linjen

 

Det kan gøre din gymnasiale uddannelse væsentlig sjovere, når du får lov til selv at præge den mod dine interesser. Samtidig kan du komme et skridt foran i forhold til din videre uddannelse i fremtiden.

Kontakt os hos FYNs HF-kursus, hvis du har spørgsmål, på telefon: 62 65 65 80 eller mail: fynshf@vucfyn.dk.

Læs mere her