|  log ind  |  faq  |  a-z  |

2-årig HF-eksamen i et alsidigt studiemiljø

2-årig HF-eksamen i et alsidigt studiemiljø

Er du på udkig efter det bedste sted at tage din hf-eksamen i Odense? Vi er Fyns største HF-kursus, og vi kan tilbyde dig et socialt og fagligt stærkt studiemiljø. Vi har fem forskellige studieforløb, så du kan tage den hf-eksamen, som ruster dig bedst muligt til din videre uddannelse. Her på FYNs HF-kursus kan du gennemføre din eksamen på to år. Vi er en meget fleksibel uddannelsessituation med mange faglige valgmuligheder, der giver dig chancen for at målrette din hf-eksamen.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Vores alderssammensætning og varierede studiemiljø
  • Hvordan du bliver optaget og tager en hf-eksamen hos os
  • Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os her på FYNs HF-kursus på 62 65 65 80 eller fynshf@vucfyn.dk

 

Læs mere her

Tag HF-eksamen i et varieret og mangfoldigt studiemiljø

Vil du tage din hf-eksamen på Fyns – og et af landets - største HF-kurser, hvor du aldrig kommer til at kede dig? Vi tilbyder et dynamisk, åbent og mangfoldigt studiemiljø med 14 hf-klasser og i alt ca. 360 elever. Den typiske kursist hos os er mellem 17 og 22 år, men vi har også både ældre og yngre elever.

Den brede alderssammensætning skaber også en større variation, da folk kommer med meget forskellige baggrunde. Det gælder forskellige erfaringer og oplevelser inden for både skole- og erhvervslivet. Derfor får du aldrig en strømlinet og kedelig hverdag i nogen af vores hf-klasser. I stedet får du masser af udfordringer samtidig med din uddannelse.

Hvordan bliver du optaget til en HF-eksamen hos os?

Der er forskellige optagelsesprocedurer alt efter, om du netop har afsluttet 10. klasse eller, om det er mere end et år siden. Er der gået mindst ét år, er det vores vurdering af dine faglige og personlige kompetencer som afgør, om du kan begynde at tage en hf-eksamen her på FYNs HF-kursus. Du kommer derfor til en optagelsessamtale hos vores studievejleder. Du skal udfylde et ansøgningsskema og medbringe dine uddannelsespapirer. Skemaet kan du enten printe eller udfylde online ved at følge linket under Optagelse og tilmelding. Du kan også hente det her hos os eller få det tilsendt. Det er dog vigtigt, at du afleverer det senest 15. marts det år, du vil starte.

Har du samme år, som du vil starte på hf, afsluttet 10. klasse eller tilsvarende undervisning, bliver du optaget på baggrund af nogle specifikke krav. Din skole skal vurdere, at du vil kunne optages på hf uden prøve, og hvis ikke, skal du til optagelsesprøve. Du skal have aflagt folkeskolens 10.-klasse-prøve i en række fag som dansk, matematik og engelsk foruden fysik/kemi og tysk eller fransk. Du kan læse om de præcise fagkrav her på hjemmesiden under Optagelse og tilmelding.

Kontakt os vedrørende HF-eksamen på Fyns HF-Kursus

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os her på FYNs HF-kursus på 62 65 65 80 eller fynshf@vucfyn.dk. Vi har adresse på Hunderupvej 17 i Odense i nogle fine, ældre lokaler, som tidligere har været en drengeskole. Hvis du har spørgsmål direkte til vores studievejledere omkring en hf-eksamen, kan du skrive til dem på enten bsk@vucfyn.dk eller ulu@vucfyn.dk.

Læs mere her