|  log ind  |  faq  |  a-z  |

2-årig ungdomsuddannelse på hf i Odense

2-årig ungdomsuddannelse på HF i Odense

Er du i tvivl om, hvilken ungdomsuddannelse du skal vælge? Der kan være mange ting at overveje. Tager du en 2-årig hf her hos os på FYNs HF-kursus, er der mange fordele. Du får en ungdomsuddannelse på to år, som samtidig giver adgang til mange videregående uddannelser så længe, du sørger for at vælge de rette fag på A- og B-niveau, hvis der er særlige krav. Ved du allerede nu, at din store drøm er at komme ind til politiet, blive pædagog eller fx tage en sundhedsvidenskabelig uddannelse, kan du specifikt målrette din ungdomsuddannelse hos os.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Optagelse og ansøgning til vores hf ungdomsuddannelse
  • Den brede elevsammensætning og vores studietur

 

Har du spørgsmål til en ungdomsuddannelse her på FYNs HF-kursus, kan du kontakte os på 62 65 65 80 eller fynshf@vucfyn.dk. I første omgang har du også mulighed for at finde meget mere information her på hjemmesiden.

Læs mere her 

Hvornår skal du sende en ansøgning til ungdomsuddannelse hos os?

Der er to procedurer for ansøgning og optagelse på din ungdomsuddannelse her på FYNs HF-kursus. Disse gælder alt efter om du afslutter 10. klasse samme år, som du vil starte på hf eller, om det er et år eller længere tid siden. I store træk skal du, hvis du afslutter 10. klasse samme år, opfylde nogle bestemte fagkrav i din eksamen samt erklæres klar til hf uden optagelsesprøve af din folkeskole eller modsat tage optagelsesprøven. Sidst men ikke mindst skal du udfylde optagelsesskemaet og aflevere det senest 15. marts.

Har du forladt folkeskolen for mere end et år siden og vil gerne i gang med din ungdomsuddannelse nu, optager vi dig på vores hf-kursus på baggrund af dine personlige og faglige kvalifikationer. Det er vores studievejleder, som har en samtale med dig. Du skal tage dine eksamens- og andre relevante papirer med samt udfylde ansøgningsskemaet enten før eller til samtalen – men det skal afleveres senest 15. marts det år, du vil starte. Du kan downloade skemaet via et link her på hjemmesiden under Optagelse og tilmelding.

En ungdomsuddannelse med studieture og en spændende hverdag

Vil du tage en ungdomsuddannelse med en spændende og varieret hverdag? På FYNs HF-kursus kommer folk typisk med vidt forskellige baggrunde, og der er en bred alderssammensætning. Det giver kursister med vidt forskellige personlige og faglige erfaringer, der alle sammen er med til at sætte kulør og variation på hverdagen. På en hf ungdomsuddannelse her i Odense er der plads til forskelle – og det skal være både udfordrende og uddannende.

Hvert år arrangerer vi en studietur, som styrker det sociale liv både i og på tværs af klasserne. Turen går typisk til Krakow i den sydlige del af Polen og byder på en masse spændende, faglige oplevelser med historiske nøglesteder foruden natur og kultur.

Ring til os på 62 65 65 80 i kontorets telefontid mellem 7.45 og 15.00 (fredag kun til kl. 13.00) eller mail til fynshf@vucfyn.dk, hvis du har spørgsmål til vores ungdomsuddannelse.

Læs mere her