|  log ind  |  faq  |  a-z  |

•Vælg en ungdomsuddannelse i Odense med mange muligheder

  • Vælg en ungdomsuddannelse i Odense med mange muligheder

Skal du i gang med en ungdomsuddannelse i Odense til sommer? Hvad enten du allerede nu ved, hvad du vil efter din ungdomsuddannelse eller ej, er en 2-årig hf her på FYNs HF-kursus et godt valg. Hos os får du nemlig en gymnasial ungdomsuddannelse i Odense med stor valgfrihed. Du får derfor chancen for at vælge de valgfag, der interesserer dig.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvad du får ud af at tage din ungdomsuddannelse i Odense hos os
  • Hvilke muligheder du får, og hvad en ungdomsuddannelse hos os indebærer

 

Er du på udkig efter en ungdomsuddannelse i Odense, som giver dig et optimalt springbræt til din videre uddannelse? Så kontakt os på fynshf@vucfyn.dk eller 62 65 65 80 og hør mere om dine muligheder. Eller se alle vores fagpakker her.

Tag en ungdomsuddannelse i Odense med høj faglighed

Tager du en hf hos os, får du en ungdomsuddannelse i Odense, hvor det faglige niveau er højt, på bare to år. I løbet af de to år følger du en række obligatoriske fag på henholdsvis et og to år. Disse følger du sammen med din stamklasse. Derudover skal du vælge nogle frie valgfag - se dem her.

Når du begynder på din ungdomsuddannelse i Odense hos os, arrangerer vi et introforløb med både fagligt og socialt indhold. Derefter følger to år med værkstedsundervisning, studietur, større skriftlige opgaver, mulighed for kreative fritidsaktiviteter og meget mere. Du skal derfor være klar til at engagere dig og investere meget tid i undervisningen, lektierne og det sociale liv.

Få opfyldt dine studiedrømme med en ungdomsuddannelse

Drømmer du om en fremtid som politibetjent, pædagog, fysioterapeut eller noget helt fjerde? Så kan du på FYNs HF-kursus tage en ungdomsuddannelse i Odense, som matcher adgangskravene på dit drømmestudie. Vi tilbyder nemlig rigtig mange fagpakker - se dem her.

På disse følger du de samme obligatoriske fag, som på den almindelige hf, mens valgfagene er sammensat til at matche de forskellige uddannelsers indhold. Elsker du sprog og kultur, er vores sproglige hf det oplagte valg. Her får du en ungdomsuddannelse i Odense med engelsk på A-niveau kombineret med spansk, tysk eller fransk.

Tag din ungdomsuddannelse i hjertet af Odense hos os

Vælger du tage en hf her hos os, får du chancen for at tage din ungdomsuddannelse i hjertet af Odense i et pulserende og lærerigt miljø? Vi er et af landets største HF-kurser og huser ca. 360 elever fordelt på 14 klasser. Vores kursister er typisk mellem 17 og 22 år og har dermed vidt forskellige baggrunde. Det er derfor aldrig kedeligt at tage en ungdomsuddannelse her på FYNs HF-kursus.

Vil du tage din gymnasiale ungdomsuddannelse i Odense hos os? Så ring til en af vores studievejledere på 62 65 65 85 og få en snak om optagelseskrav og dine muligheder. Du kan også sende en mail til ulu@vucfyn.dk eller bsk@vucfyn.dk. Har du generelle spørgsmål om vores skole og uddannelsestilbud, er du velkommen til at kontakte os på 62 65 65 80 eller fynshf@vucfyn.dk.

Læs mere her