|  log ind  |  faq  |  a-z  |

LEFT_ODENSE

Odense

SKAL DU MODTAGE VUC LEGATET?
I år uddeler vi 150.000 kr. i legater til kursister, der går på VUC. Og vi vil rigtigt gerne høre, hvorfor DU skal modtage VUC legatet . Det kunne f.eks. være tilskud til studietur, personlige udfordringer eller andre forhold, der har indflydelse på din uddannelse på VUC.
Husk at søge inden den 22. april!
Du kan læse mere og hente ansøgningsskemaet på hjemmesiden her.

TV2 FYN SENDER LIVE FRA SISTERS ACADEMY
Tirsdag den 25. februar sendte TV2 Fyn live fra vores eksperimenterende projekt SISTERS ACADEMY: Se nyhedsudsendelse her.
Læs mere om projektet her.

OPTAGELSE TIL SKOLEÅRET 2014-15
Vi starter optagelse på nye hold til skoleåret 2014-15 allerede mandag den 17. marts i uge 12.
Fra uge 11 kan du booke en samtaletid hos en vejleder, hvor vi sammensætter dit individuelle undervisningsforløb på VUC.
Husk at medbringe dine eksamensbeviser og andre relevante informationer, der kan dokumentere dit faglige standpunkt, så vi sikrer, at du starter på det rette niveau.
Book en tid til vejledning her

SKAL DU BRUGE DINE BEVISER FRA VINTEREKSAMEN?
Som noget nyt skal du selv hente eksamensbeviser efter endt eksamensperiode.
Dit bevis vil være klar til afhentning i Kursistadministrationen fra den 20. januar 2014 kl. 09:00.

HVOR SKAL JEG HAVE UNDERVISNING?
Husk at du altid kan finde dit skema i Ludus Web. Skemaet fortæller dig, hvor du skal have undervisning. Tjek dit skema i Ludus Web :-)
KORT OVER UNDERVISNINGSSTEDER
 

Seneste nyt fra kursistbloggen:

FØRST FANGER VI PIRATER - SÅ LÆSER VI HISTORIE
Her kan du læse Mark og Kaspers juleeventyr om bord på det danske krigsskib, Esbern Snare, hvor de jagter pirater i Det Indiske Ocean - samtidig forbereder de to fjernkursister sig til virtuel historieeksamen på VUC.NU den 18. dec. Læs hele artiklen her.

NYHEDER - DET ER DA NOGET VI LAVER SELV!
Danskhold 9daa13b - med dansklærer Sanne Roos i spidsen - har netop arbejdet med  nyheder I forbindelse med det større forløb om medier. Og når det handler om medier og nyheder – hvorfor så ikke selv lave en nyhedsudsendelse? Det er netop, hvad danskholdet har gjort.
Se nyhedsudsendelsen her.

ORDBLINDE SCORER...
28 fantastiske individer på ordblinde hf i Odense tog undervisningen virkelig seriøst. De VILLE bare lære engelsk og har netop afsluttet engelsk D med fire 12-taller, fire 10-taller, fire 7-taller, to 4-taller og to 2-taller. 'Det er en kæmpe tilfredsstillelse at se, hvordan de har kæmpet – og nået deres mål', siger engelsklærer Lene Ditzel. Læs hele artiklen her.

JIHAN LÆRER ENGELSK PÅ VUC - UDEN AT KUNNE HØRE
25-årige Jihan Sulaiman vil gerne være fysioterapeut. Hun er døv – og har været det, siden hun var ni. Derfor blev hun blev lettere mundlam, da hun fik besked om at hun skulle have engelsk på C-niveau for at komme ind på fysioterapeutskolen. Som døv kræver det særligt tilrettelagt undervisning - og det er  så godt som umuligt at deltage i almindelig klasseundervisning for hørende. Derfor meldte Jihan sig ind på et fjernundervisningshold ved HF & VUC FYN. Her er tale om en mere individuel undervisningsform. Desuden kunne hun ”gå i skole”, når det passede med hendes arbejde på Sjælland, og bl.a. tale med sin lærer via Skype. Læs hele artiklen her.

LEKTIER? DET VAR NOGET VI LÆSTE ENGANG
HF & VUC FYN eksperimenterer med lektieintegreret undervisning – med succes. Det virker godt – særligt i de små fag på c-niveau, vurderer lærer Per Ivar Fure. For to år siden begyndte han at eksperimentere med begrebet. Læs hele artiklen her.

KLOGE NADA STARTER FORFRA 
Ni år efter folkeskolen tager Nada Arar nu G-niveau fag på HF & VUC FYN i Vindegade med henblik på at starte på hf efter sommerferien. 'Jeg vil være psykolog, socialrådgiver eller politibetjent. Og til det har jeg brug for en hf. Så nu er jeg startet på G-niveau i dansk, matematik, engelsk og samfundsfag for lige at blive vant til at gå i skole igen – og være klar til hf efter sommerferien', fortæller Nada. Læs hele artiklen her.