Book

725 hf-studenter sprunget ud

I løbet af de seneste uger er flere end 700 nye hf-studenter sprunget ud fra HF & VUC FYNs afdelinger på Fyn.

Er man trådt ind af dørene på et af HF & VUC FYNs undervisningssteder i løbet af de seneste uger, har det været svært at overse mylderet af lyseblå huer på glade nyudsprungne studenter.

I år er det blevet til hele 725 nye hf-studenter, der har taget deres studentereksamen som hf-enkeltfag, 2-årig hf, hf-søfart og GIF.

Fortsætter på videregående uddannelse

Eksamenerne, fejringerne og translokationerne alle er vel overståede og kursisterne har nu taget hul på en lang og velfortjent sommerferie. Efter ferien starter mange på en videregående uddannelse.

HF & VUC FYN er Danmarks næststørste bidragyder af studerende til de videregående uddannelser. I 2018 startede hele 807 tidligere kursister fra HF & VUC FYN på en videregående uddannelse og 40 procent af dem direkte efter deres hf-eksamen. Læs mere i Årsrapporten 2018.

Får de sidste fag i hus

En del af de kursister, der søger videre mod de videregående uddannelser, bruger tiden frem til studiestart på at få de sidste fag i hus - bl.a. igennem supplerende overbygning eller Gymnasial supplering, som er tilrettelagt med intensiv undervisning i løbet af 3 måneder.