Spring til hovedindhold
Book

DYRK

Giv dig selv muligheden for at dyrke din interesse for dansk, engelsk eller matematik ved siden af dit arbejdsliv. DYRK dansk, engelsk og matematik på. 9. og 10. klasses niveau for voksne

Studiestart

Januar

Hvor

Pris

130 kr. pr fag 

Varighed

17 uger

På DYRK får du mulighed for at udvikle dig på ny i en moden alder. Undervisningen bygger ikke på traditionel tavleformidling, men vil i højere grad inddrage din spørgelyst og refleksion over hverdagens problemstillinger med læreren som vejleder.

Undervisningen foregår om aftenen i trygge rammer på VUC (3*45 minutter om ugen) og hjemme hos dig selv (2*45 minutter om ugen), hvor du bliver guidet i hjemmearbejdet via instruktionsvideoer.

Dansk med Susanne

Vi arbejder med det danske sprog, medier og kommunikation. Sammen dykker vi ned i litteraturen og lader os guide af din undren over tekstens univers.
DYRK dansk er for dig, der elsker historier og kultur. Du vil gerne arbejde med tekstanalyse og blive dygtigere til at skrive.

Engelsk med Christina

Vi arbejder med det engelske sprogs centrale grammatik og udtale. Du får også indblik i kultur- og samfundsmæssige forhold i de engelsktalende lande.
DYRK engelsk er for dig, der gerne vil udvide dit ordforråd, din horisont og blive bedre til at formulere dig på engelsk, så du klarer dig bedre i udlandet.

Matematik med Anni

Vi arbejder med statistik, funktioner, indekstal og procentregning. Alle emner sættes i relation til hverdagen, så du lærer at aflæse tabeller og gennemskue statistiske oversigter.
DYRK matematik er for dig, der måske ikke var vild med matematik i folkeskolen, men nu er klar til at dyrke det matematiske univers.

Du lærer at

 • oversætte hverdagens problemstillinger
 • opgradere dine faglige interesser
 • blive bedre til at hjælpe dine børn og børnebørn med lektier

Start & sted

Forløbet starter i august og varer 17 uger. Du afslutter med et deltagerbevis efter en intern prøve.
Undervisningen foregår i Kottesgade 6, 5000 Odense.

Vil du vide mere?

Kontakt vejleder Orsi Winter på telefon 21 62 28 92 eller mail owi@vucfyn.dk for yderligere info.

 

Lærere på DYRK

 • Anni Rodahl Thisted

  Avu-lærer Engelsk Matematik ath@vucfyn.dk 51671247
 • Susanne Frost Maarbjerg

  Avu-lærer, FVU-lærer Dansk DSA FVU-læsning Idræt sma@vucfyn.dk
 • Christina Bartholin

  Avu-lærer, FVU-lærer, OBU-lærer Ordblindeundervisning Engelsk cli@vucfyn.dk