Book

Hf Velfærd

De 4 hf-fag på Hf Velfærd giver dig mulighed for at søge ind på fx pædagog-, socialrådgiver- eller sygeplejerskeuddannelsen via kvote 2.

Studiestart

August og januar

Hvor

Varighed

ca. 2 år

Vil du vide mere?

Kontakt Jane Hovland Wilde
hf-velfaerd@vucfyn.dk
29 77 52 74

Hf Velfærd er for dig, der er i arbejde, og som ønsker at tage en uddannelse ved siden af dit job. Måske drømmer du om videre uddannelse inden for dit fag, bedre løn eller en ny vej inden for en velfærdsuddannelse.

Hf Velfærd er et forløb med fire hf-fag, der giver dig mulighed for at søge ind på drømmeuddannelsen via kvote 2 fx pædagog-, socialrådgiver- eller sygeplejerskeuddannelsen.

Hf Velfærd er en fleksibel uddannelse, hvor undervisningen foregår uden for normal arbejdstid. Du går i en fast klasse, hvor I mødes skiftevis på skolen og online via virtuel undervisning. Uddannelsen varer ca. 2 år, men der er mulighed for et kortere eller længere forløb.

Undervisningen

Undervisningen er en god blanding af klasseundervisning og hjemmearbejde. Du har klasseundervisning på skolen ca. 1 gang om måneden, hvor klassen mødes til et 7-timers seminar på en lørdag. Desuden er der 2 timers webinar én onsdag om måneden, hvor læreren underviser online.

Resten af undervisningstimerne foregår som fjernundervisning, så du kan lave lektier og opgaver, når du har tid og lyst. Undervisningsmaterialet udarbejdes, så fagets temaer delvist rettes mod velfærdsbranchen.

Undervisningsmaterialet er gratis.

De 4 fag

Fagene på forløbet er: Dansk A, Engelsk B, Samfundsfag B og Psykologi C. Fagene tages i denne rækkefølge:

1. semester - Dansk A
2. semester - Dansk A og Psykologi C
3. semester - Engelsk B og Samfundsfag C
4. semesterEngelsk B og Samfundsfag B

Optagelse

Skriv en mail til hf-velfaerd@vucfyn.dk, så vil du blive kontaktet af en vejleder til en
snak om, hvorvidt Hf Velfærd er den rigtige uddannelse for dig.

Økonomi

Uddannelsen er ikke SU-berettiget, da du får løn, mens du arbejder.
Fagene koster kr. 550,- pr. fag.