Spring til hovedindhold
Book

HF intro

Har du været væk fra skolen i nogle år? Er du droppet ud af en ungdomsuddannelse? Eller har du bare brug for et fagligt boost? Start med HF intro inden du kaster dig ud i en fuld gymnasial uddannelse.

Studiestart

Løbende optag

Hvor

Pris

Avu-fag: 140 kr.
Hf-fag: 550 kr.

Hvad er Hf intro?

Hf intro er et forløb til dig, som gerne vil have en fuld hf, men har brug for en blød start. Hf intro består af flere fag på hf-niveau og ét fag på 9.-10. klasses niveau. På den måde bliver du langsomt indført i studiemiljøet igen og bliver klar til at gennemføre en fuld hf.

Indhold på Hf intro

Hf intro kan bestå af enten engelsk eller matematik på 9.-10. klasses niveau kombineret med 2 hf-fag, som afsluttes med eksamen.

Der vil være ca. 28 undervisningstimer om ugen. Timerne vil være fordelt på 4 dage med almindelige fag og en ugentlig dag med mulighed for projektarbejde eller andre særlige undervisningstilbud. 

Du vil gå i en særlig Hf intro-klasse, men samtidig vil du komme til at indgå i det normale hf-miljø på skolen med deltagelse i fx udflugter, fester, fredagsbarer og temadage m.m. På den måde bliver du en del af det sociale liv på skolen, samtidig med at du fagligt bliver klar til at starte på en fuld hf.

Hvor

Hf intro findes på vores undervisningsted i Nyborg.

Optagelseskrav

For at kunne blive optaget på Hf intro skal det være mindst et år siden, at du forlod folkeskolen, og du skal være min. 18 år.

Vi optager kursister på forløbet den første mandag i hver måned. 

Optagelse

Book en tid med en vejleder

Økonomi

Det vil være muligt at søge SU til uddannelsen efter samme vilkår som andre gymnasiale uddannelser.