Book

Bioanalytikerforløbet

Vores 1-årige bioanalytikerforløb er din direkte vej til uddannelsen som bioanalytiker. Få de hf-fag du skal bruge for at søge optagelse via kvote 2.

Studiestart

August

Hvor

Alle undervisnings­steder

Pris

2.750 kr.

Fag på bioanalytikerforløbet

For at blive optaget på uddannelsen til bioanalytiker via kvote 2 skal du have 5 hf-fag.

Fagene på forløbet er:

Fag Timer pr. uge
Dansk A 10 timer
Engelsk B 8 timer
Matematik C 5 timer
Biologi C 3 timer
Kemi C 3 timer

Om undervisningen

I undervisningen arbejdes der tværfagligt og projektorienteret, så du opnår de studiekompetencer, som bioanalytikeruddannelsen lægger vægt på.

Studiestart

Næste hold på bioanalytiker-forløbet starter til august.

Økonomi

Forløbet koster 2.750 kr som betales til HF & VUC FYN. Når du har bestået prøven i hvert fag i forløbet, kan du få deltagerbetalingen for fagene i forløbet tilbage.

Bioanalytikerforløbet er SU-berettiget. Du skal selv søge SU direkte på su.dk.

Optagelseskrav

Du kan tidligst blive optaget på hf-forløbet et år efter du har afsluttet 9. eller 10. klasse. Du skal have forkundskaber svarende til 10. klasse i dansk og engelsk.

Vejledning

Til undervisningen er tilknyttet en fast vejleder, som løbende vil holde dig og dine medkursister orienteret, men du har også mulighed for individuel vejledning.

Optagelse

Optagelse foregår via studievejledningen. Book en samtale med en hf-vejleder.

Om uddannelsen til bioanalytiker

Uddannelsen som bioanalytiker varer 3½ år og foregår i henholdsvis Odense, Århus og København. En del af uddannelsen foregår på uddannelseslaboratorier, der er spredt over hele landet. Efter uddannelsen er der mulighed for ansættelse både i det offentlige sundhedssystem og på private laboratorier, f.eks. i medicinalindustrien.