Book

Ernærings- og sundheds­forløbet

Med dette 1-årige hf-forløb er du klar til at læse videre på ernærings- og sundhedsuddannelsen efter kun et år. Få de hf-fag du skal bruge for at søge optagelse via kvote 2.

Studiestart

August

Hvor

Alle undervisningssteder

Pris

2.200 kr.

Fag på forløbet

For at blive optaget på professionsbacheloruddannelsen i Ernæring og Sundhed via kvote 2 skal du have 3 hf-fag og en relevant erhvervsuddannelse.

Fagene på forløbet er:

Fag Timer pr. uge
Engelsk C 3 timer
Kemi C 3 timer
Valgfag på C-niveau 3 timer

NB! Vær opmærksom på, at du skal have 23 timer om ugen, hvis du skal være berettiget til SU (17 timer, hvis du har et barn under 7 år).

Om undervisningen 

I undervisningen arbejdes der tværfagligt og projektorienteret, så du opnår de studiekompetencer, som uddannelsen i ernæring og sundhed lægger vægt på.

Studiestart

Næste hold på forløbet i ernæring og sundhed starter til august.
I Svendborg er der også mulighed for at starte på forløbet i januar.

Økonomi

Forløbet koster 1.650 kr som betales til HF & VUC FYN. Når du har bestået prøven i hvert fag i forløbet, kan du få deltagerbetalingen for fagene i forløbet tilbage.

Forløbet i ernæring og sundhed er SU-berettiget. Du skal selv søge SU direkte på su.dk.

Optagelseskrav

Du kan tidligst blive optaget på hf-forløbet et år efter du har afsluttet 9. eller 10. klasse. Du skal have forkundskaber svarende til 10. klasse i dansk og engelsk.

Vejledning

Til undervisningen er tilknyttet en fast vejleder, som løbende vil holde dig og dine medkursister orienteret, men du har også mulighed for individuel vejledning.

Optagelse

Optagelse foregår via studievejledningen. Book en samtale med en hf-vejleder.

Om uddannelsen i ernæring og sundhed

Uddannelsen til professionsbachelor i ernæring og sundhed foregår i Århus, København, Haderslev eller Sorø. Den består af en basisdel på 1½ år og en specialedel på 2 år - i alt 3½ år. Uddannelsen henvender sig til dig, der ønsker en alsidig uddannelse inden for ernæring, sundhed, kommunikation, undervisning og formidling.

Ernæring- og sundhedsuddannelserne i Haderslev, København, Sorø og Århus kan udbyde ledige pladser på fag fra uddannelsen til professionsbachelor i ernæring og sundhed under tompladsordningen og åben uddannelse.