Book

Hf-enkeltfag

Med hf-enkeltfag får du fuld fleksibilitet og frihed til at vælge de fag, du ønsker og skræddersy dit eget hf-forløb. Se dine mange muligheder nedenfor.

Studiestart

August og januar

Hvor

Alle undervisnings­steder

Pris

550 - 1.400 kr. pr. fag

Hf-enkeltfag er et fleksibelt tilbud, hvor du kan vælge præcis dét antal fag, du har brug for. Du bestemmer selv, om du vil læse ét eller flere fag ad gangen - eller om du vil sammensætte enkeltfag til en fuld hf.

Uanset hvad, har du fuld frihed til at sammensætte dit eget uddannelsesforløb i et tempo, der passer til dig og din hverdag. 

Se alle vores hf-fag og få overblikket over kommende hold
 

Enkeltfags-forløb

På hf-enkeltfag har du også mulighed for at vælge et af vores sammensatte enkeltfags-forløb, hvor vi har samlet en række enkeltfag til dig.

Du kan vælge mellem følgende typer forløb:

1-årige hf-forløb

Forløbene er relevante for dig, der gerne vil læse videre på en professionsbachelor til fx sygeplejerske, pædagog, bioanalytiker, lærer eller socialrådgiver.

Se vores udvalg af 1-årige hf-forløb

Flerårige hf-forløb

Forløbene er relevante for dig, der gerne vil læse en hf med et bestemt tema over 3 år: 

Vinter hf

Vinter hf er et tilbud i Odense, hvor du kan starte i januar og afslutte din hf 2½ år senere. Fordelen er, at du er klar, når de fleste videregående uddannelser starter.

HF-enkeltfag kan suppleres med enkelte fag på avu og/eller ordblindeundervisning. Du kan også læse enkeltfag via fjernundervisning og som SIM-undervisning.