Book

Hf-enkeltfag

Med hf-enkeltfag får du fuld fleksibilitet og frihed til at vælge de fag, du ønsker og skræddersy dit eget hf-forløb. Se dine mange muligheder nedenfor.

Byg din egen uddannelse

Hf-enkeltfag er et fleksibelt tilbud, hvor du kan vælge præcis dét antal fag, du har brug for. Du bestemmer selv, om du vil læse ét eller flere fag ad gangen - eller om du vil sammensætte enkeltfag til en fuld hf. Læs mere om fuld hf

Uanset hvad, har du fuld frihed til at sammensætte dit eget uddannelsesforløb i et tempo, der passer til dig og din hverdag. 

Se alle vores hf-fag

Få overblikket over kommende hold

Vælg et færdigt forløb

På hf-enkeltfag har du også mulighed for at vælge et af vores færdige enkeltfags-forløb, hvor vi har samlet en række enkeltfag til dig.

Du kan vælge mellem følgende typer forløb:

1-årige hf-forløb

Forløbene er relevante for dig, der gerne vil læse videre på en professionsbachelor til fx sygeplejerske, pædagog, bioanalytiker, lærer eller socialrådgiver.

Se vores udvalg af 1-årige hf-forløb

Flerårige hf-forløb

Forløbene er relevante for dig, der gerne vil læse en hf med et bestemt tema over 3 år: 

Vinter hf

Vinter hf er et tilbud i Odense, hvor du kan starte i januar og afslutte din hf 2½ år senere. Fordelen er, at du er klar, når de fleste videregående uddannelser starter.

Vidste du at?

 

Fuldt hf-eksamensbevis

Læser du hf-enkeltfag eller har du læst hf-enkeltfag, og kan du afslutte fuld hf her til sommer? Er du i tvivl om du kan lukke din hf nu, så skynd dig at komme i vejledningen og få kigget på din studieplan og hvilke muligheder du har.
Med hf-reformen som trådte i kraft i august 2017, er der sket ændringer i sammensætningen af en fuld hf. Senest 20. september 2019 kan du lukke din hf efter den gamle reform, og det kan være en fordel for dig. Afslutter du hf efter september 2019, skal du leve op til kravene i den nye reform. 

Har du brug for vejledning omkring det, kan du booke en tid