Book

SIM-undervisning

Med SIM-undervisning behøver du ikke gå glip af vigtig information og komme bagud med pensum, hvis du misser undervisningen. Se hvordan du får mere fleksibilitet i din hverdag.

Hvad er SIM-undervisning?

SIM-undervisning står for SIMultan og betyder, at du kan følge den almindelige undervisning online – uanset hvor du befinder dig.

Hvordan foregår undervisningen?

På SIM-undervisning vælger du frit fra dag til dag, hvilke timer du vil møde op til på skolen og hvilke timer du vil følge online.
Undervisningen foregår i klasselokalet med din lærer, ligesom du kender det. Vælger du at følge en time online, kan du via din computer høre hvad læreren og de andre kursister siger og du kan deltage i debatten i klassen og stille spørgsmål undervejs - præcis som var du fysisk til stede.

Hvad hvis jeg misser en time – både fysisk og online?

Med SIM-undervisning bliver langt de fleste timer optaget, så du har mulighed for at se eller gense undervisningen, når det passer dig. Det er altså ikke et krav, at du følger med online, når undervisningen afholdes. Du kan dermed arbejde selvstændigt med de samme opgaver som holdet og bruge videoerne samt din lærers vejledning og læseplanerne, når det passer dig.

Er der fag, der kræver fysisk fremmøde?

Ja, i enkelte fag indgår der undervisning, som kræver, at du møder fysisk op. Det gælder bl.a. fag som: biologi, fysik og idræt. Herudover er der en obligatorisk opstartsworkshop, som du skal møde op til, når du starter på et nyt SIM-hold.

Er du interesseret i SIM-undervisning?

Kontakt vejledningen på et undervisningssted tæt på dig og hør mere