Book

HF IN

HF IN er for dig, der på grund af fysiske eller psykiske barrierer ikke er i stand til at tage en hf på almindelige vilkår.

Med HF IN vil du i tæt samarbejde med en studievejleder og evt. din sagsbehandler sammensætte en hf i et tempo, der passer til dig.

Du får mulighed for at tage det antal fag ad gangen, som du er klar til. Du vurderer selv, om du kan møde fysisk til undervisning, eller om du hellere vil deltage online. Er der dage, hvor du hverken er klar til at følge timerne på skolen eller online, kan du se optagelser af undervisningen og lave opgaver på et senere tidspunkt.

HF & VUC FYN har et tæt samarbejde med Odense Kommune, så du får ekstra vejledning, støtte og en række tiltag, der vil styrke dig og dine medstuderende i at gennemføre. Gennem individuelle samtaler og målrettede gruppeforløb får du hjælp til at besejre de barrierer, der kan være ift. at færdiggøre en ungdomsuddannelse, hvis du er fysisk eller psykisk sårbar.

Fag

  • Dansk A
  • Engelsk B
  • Matematik C 
  • Individuel og fælles vejledning

Du bestemmer, om du vil tage ét eller flere fag ad gangen.

Optagelseskrav

Du skal have gennemført 9. eller 10. klasse, og det skal være mindst ét år siden, at du forlod folkeskolen.

Økonomi

Du kan søge SU efter gældende regler. Hvis du ikke kan opfylde SU-kravene, kan du snakke med din sagsbehandler om mulighed for anden økonomisk støtte.

Start & sted

HF IN starter i august og undervisningen foregår i Kottesgade 6, 5000 Odense C.

Vil du vide mere?

Kontakt én af vores studievejledere for yderligere info:
Helle Klodsskov, hha@vucfyn.dk eller tlf. 51 67 12 64
Nikolaj Nørgaard, nns@vucfyn.dk eller tlf. 51 70 50 22