Book

Langeland

Kan du bedst lide et tæt og trygt studiemiljø? Så er VUC på Langeland det rette valg for dig - når fremtiden skal være lokal.

Adresse

Havnepladsen 5
5900 Rudkøbing

Telefon

62 65 64 00

Telefontider

Man-fre kl. 8-14

Åbningstider

Man-tors kl. 8-14
Fre kl. 8-13

Medarbejdere

12

Kursister

44

facebook

Besøg vores facebookside

Om skolen

Vi er stolte af at være VUC for vores fælles ø, Langeland. Dette er vores identitet og den har et tydeligt udtryk på skolen.
Langeland er velafgrænset og overskuelig - på skolen er der er stor tryghed i at ingen bliver overset, og alle kender hinanden godt på kryds og tværs.
Langeland er smuk - vores beliggenhed på havnefronten i Rudkøbing er magisk, og de fleste undervisningslokaler har skøn udsigt udover vandet mod Siø, Tåsinge og Strynø med lyset strømmende ind ad de store vinduer.
Langeland er udkant - vi ved godt, at intet kommer let, og vi kæmper sammen for at opnå gode resultater.
På Langeland er vi alle forbundne - det er et fælles projekt for os alle at lave god skole, som både samler os fra øen og rækker ud over broerne mod den store verden!

Vi har hjemme i en dejlig og lys bygning med rigtig gode og moderne faciliteter. Husets centrum er vores studieværksted, hvor der er god stemning med lektier, madpakker og både alvor og latter.
I ugerytmen indgår morgensamling og café med søde frivillige mennesker fra Frivilligcenter Langeland.
I årsrytmen indgår introtur til Strynø og i efteråret heldagstur til København.
Vores lærere er dygtige og engagerede og arbejder hele tiden målrettet på at skabe gode rammer for læring og gode relationer, og vi glæder os til at møde dig!

Ledelse og administration

Vores vejledere

Når fremtiden skal være lokal

”Det sociale liv på skolen er godt. Super lærere og gode faciliteter”.

Her bor vi

Langeland

Vores medarbejdere