Book

Cookies og persondata

Her kan du læse mere om brugen af cookies på vucfyn.dk og læse vores persondatapolitik.

Cookies på vucfyn.dk

Vi vil gerne sikrer, at du får den bedste service og de mest relevante oplysninger på vucfyn.dk. Derfor indsamler vi data og oplysninger ved hjælp af cookie, når du besøger vores hjemmeside.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Når du benytter vucfyn.dk, modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning.

Hvis du sletter eller blokerer cookies risikerer du dog, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Sådan bruges vi Cookies

Vi bruger Cookies til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Vi (og godkendte tredjeparter) kan anvende følgende ikke-personlige oplysninger fra både permanente cookies og session cookies til statistiske formål:

  • At afgøre, hvilke dele af hjemmesiden der er mest besøgte/populære
  • At overvåge brugen af siden (frekvens og tid)
  • At udføre undersøgelser om din interaktion på hjemmesiden, så dette kan forbedres
  • Google Analytics – genererer statistik om website trafik med videre

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

HF & VUC FYN
Kottesgade 6-8
5000 Odense

 

Dine persondata på HF & VUC FYN

Information om indsamling og opbevaring af personlige kursistdata på HF & VUC FYN

22.05.2018

I forbindelse med EUs Persondataforordning skal vi oplyse dig om, hvilke data vi opbevarer om dig samt hvilken databehandling og videregivelse vi foretager, mens du er kursist hos os.

Registrering

I forbindelse med optagelse på HF & VUC FYN indsamler og opbevarer vi personoplysninger om dig, fx: navn, adres­se, telefon, mail-adresse og CPR-nummer.

Disse data er en forudsætning for optagelsen og ved at søge om optagelse, accep­terer du også, at HF & VUC FYN indsamler, behandler og opbevarer disse personoplys­ninger.

Oplysningerne har du dels selv givet os ved samtale med vejleder eller på dit ansøgningsskema og dels via beviser fra din skolegang. Vi registre­rer altså personoplysninger om dig, oplysninger om dit skema, dit frem­møde, dit studieforløb, resultater af prøver, eksa­mens­karakterer samt evt. varsler og afgørelser, hvis du har for meget fravær.

Anvendelse

Dine personoplysninger behandles med det formål at kvalificere din optagelse og gennemførelse af under­visningen hos os. Under uddannelsen anvendes dine data bl.a. til at sikre, at du optages på de korrekte hold, er studieaktiv og tilmeldes eksamen samt til udfærdigelse af dine eksamensbeviser.

Dine personoplysninger anvendes ikke til markedsføring, med mindre du giver dit samtykke hertil.

Videregivelse

Vi sender dine personoplysninger til andre firmaer, fx Systime, Uni-login (STIL) og vucfyn.net. Det sker for at give dig adgang til de under­vis­nings­­plat­forme, vi anvender i undervisningen. Men også for at kunne gennem­­føre hold­eva­lue­ringer og trivsels­under­søgelser (KTU og ETU).

Se den fulde liste over databehandlere her

STIL - Styrelsen for IT og Læring - opbevarer dine oplysninger efterfølgende og kan anvende dem til statistiske og forskningsmæssige formål.

I henhold til gældende lovgivning videregiver vi dine personoplysninger til politi, SSP-samarbejde, Ungdommens Uddannelsesvejledning eller andre offentlige myndigheder.

Adgang til elektroniske systemer

På skolen anvender vi en række elektroniske systemer, som du selv har adgang til med login og password. Disse systemer må kun anvendes til studierelaterede formål. Du må ikke videregive dit login og/eller pass­word til andre. Anvendelse af andres login og password er ulovligt og kan medføre bortvisning.

Foto og video

Hvis du bliver portrætfotograferet eller portrætoptaget på video på skolens område, skal skolen indhente dit samtykke til at anvende dit foto eller video.

Studiekort

Du kan enten få printet et studiekort med foto på eller benytte skolens app: HF + VUCFYN. Når du indsætter dit foto i studiekortet giver du samtidig sam­tykke til, at skolen opbevarer dit foto elektronisk, mens du er kursist hos os. Det anvendes kun til dit studie­kort.

Parkering

Hvis du parkerer på en af de parkeringspladser for kursister, der er i Kottesgade, Odense, videregives dine indtastede data til Apcoa.

TV-overvågning

HF & VUC FYN har opstillet TV-kameraer ved alle indgange til bygningerne Kottesgade 6-8 samt Buchwaldsgade 35 i Odense. Kameraerne er tydeligt skiltede og gør det muligt at optage alle, der kommer ind i bygningen eller forlader den igen. TV-overvågningen foretages i kriminalitets­fore­byggende øjemed og slettes efter maksimalt 30 dage.

Hvis der er mistanke om at noget ulovligt er foregået, vil TV-optagelserne blive gennemset. Videregivelse af optagelser til politiet vil kun forekomme i kriminalitets­op­kla­ren­de øjemed.

Indsigtsret

Du har altid ret til at få indsigt i og evt. rettet personoplysninger om dig, som er forkerte eller ufuldstæn­dige. Du har også ret til at få udleveret alle registrerede oplysninger om dig selv i et letlæseligt format. I disse tilfælde skal du henvende dig til skolens administration.

Samtykke

Hvis du har givet samtykke til anvendelse af foto og video, kan du trække dette samtykke tilbage. I så tilfælde skal du henvende dig til skolens administration.

Sletning

Efter endt studie på HF & VUC FYN opbevarer vi dine data i 6 år af hensyn til klageadgang, revision af regnskab m.v. Dog opbevarer vi dine eksamensresultater i 30 år – i henhold til gældende lovgivning.

Databeskyttelsesrådgiver

Har du spørgsmål til dine persondata, kan du henvende dig til Jørgen L. Carstensen, Kottesgade 6-8, Odense på jlc@vucfyn.dk / 62 65 65 48.

Ansvar for dine data

HF & VUC FYN, Kottesgade 6-8, 5000 Odense, CVR. 29542791, har ansvar for dine persondata. Rektor Stig Holmelund Jarbøl, er den dataansvarlige.

Klagemulighed

Du kan klage til Datatilsynet, hvis du mener dine data ikke behandles korrekt i henhold til databeskyttelses­forordningen.

Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K
33 19 32 00 / dt@datatilsynet.dk