Spring til hovedindhold
Book

Glamsbjerg

Der er højt til loftet på HF & VUC FYN Glamsbjerg. Vi sætter pris på et trygt og uhøjtideligt skolemiljø med gensidig respekt for hinanden og et godt grin.

Adresse

Nørregade 42
5620 Glamsbjerg

Telefon

Telefontider

Man-tors kl. 8-15
Fre kl. 8-14

Åbningstider

Man-tors kl. 8-15
Fre kl. 8-14

facebook

Besøg vores facebookside

Om skolen

Vi er et lille og trygt sted, hvor alle hurtig kommer til at kende alle, og der lægges vægt på nærvær og trivsel. HF & VUC FYN i Glamsbjerg er en skole, hvor vi gør os umage for at du skal få en god uddannelse i et godt og nærværende skolemiljø. Alle lærere og kursister kender hinanden, og du kan regne med både at blive set og lyttet til i løbet af din uddannelsestid.

Vi arbejder hele tiden med at skabe en spændende og varieret undervisning, hvor koblingen til virkeligheden og aktuelle problemstillinger hjælper dig med at se formålet med de enkelte emner. Derfor kan du også se frem til ture ud af huset i de forskellige fag og på hf indgår også en studierejse.

Vi holder til centralt i Glamsbjerg i nyrenoverede lokaler der giver gode faciliteter for undervisningen og hyggelige rammer for samværet i pauserne.

Vi arrangerer jævnligt foredrag og fredagsbarer ligesom vi også har jule- og forårsfrokoster. Du kan selv præge dit ophold på skolen, hvis du har lyst til at være med i skolens kursistråd.

Hver uge kan du få hjælp til lektierne i vores lektiecafe ligesom vi er eksperter i ordblindhed hvis du har brug for særlig støtte til læsning og matematik.

Vi værdsætter et trygt og uhøjtideligt skolemiljø med højt til loftet, gensidig respekt for hinanden og et godt grin.

Vi glæder os til at se dig :-)

 

Ledelse og administration

Vores vejledere

Vores medarbejdere