Spring til hovedindhold
Book

Odense

På VUC i Odense bliver du del af en skole, der tager læring alvorligt. Undervisningen foregår i et inspirerende undervisningsmiljø for unge og voksne. Her er fokus på den enkelte og plads til alle, og det er vi stolte af!

Adresser

Kottesgade 6
Ejlskovsgade 3

Telefon

Telefontider

Åbningstider

Medarbejdere

255

Kursister

1778

Facebook

Besøg vores facebookside

Vil du tilmelde dig et fag eller en uddannelse i Odense, så book en tid ved en af vores vejledere.

Om skolen

Når du starter på VUC, bliver du mødt med friske øjne. Vi møder alle kursister med positive forventninger og hjælper dig med at lære at gå i skole igen, hvis det er svært. Vi vil dig det bedste og vil gøre, hvad vi kan for at være et godt springbræt til at indfri dine drømme om videre uddannelse eller job.

Kom og bliv en del af VUC i Odense.

Skolen er indrettet med lækre og lyse undervisningslokaler, hvor der er højt til loftet og plads til at lære på mange forskellige måder. Her er både livlige, åbne zoner og stille hyggekroge, hvor du kan finde ro til gruppearbejde.

Vi er en skole, der tager læring alvorligt – både din og vores egen. Vi arbejder hele tiden på at blive bedre til at lære dig at lære. Vi afprøver nye undervisningsmetoder og evaluerer vores undervisning, så vi kan tilbyde dig den mest kvalificerede og målrettede undervisning.

Vi har et helt nyt eSportslokale og holder os ajour med nyeste it-hjælpemidler. En stor del af undervisningen foregår med elektronisk undervisningsmateriale, som du gratis får adgang til via vores læringsplatform.

Udover undervisningen er der rig mulighed for at få hjælp til dine lektier i lektiecaféer, være med til frivillig idræt eller mødes med dine klassekammerater i fredagsbaren eller til fester, som kursistrådet arrangerer.

Skolen ligger centralt i Odense C, så du har nem adgang med offentlig transport. Vi bor lige bag Banegården og tæt på Havnen, så vi har stor glæde af byens faciliteter, som også inddrages i undervisningen.

Åbningstider

Praktiske oplysninger

Vi bor i Kottesgade 6 i Odense

Odense

Vores medarbejdere