Spring til hovedindhold
Book

Nyborg

Vi bor på Vestergade 7, men bruger hele byen i vores undervisning, fx vores Tal- og Aktivitetspark.

Adresse

Vestergade 7
5800 Nyborg

Telefon

Telefontider

Man-fre kl. 8.00-14.00

Åbningstider

Man-tors kl. 8.00-11.30
Fredag lukket

facebook

Besøg vores facebookside

Om skolen

Vores kultur er præget af mangfoldighed, og rummer mange forskellige mennesker med vidt forskellige baggrunde. Kursisterne består af såvel unge som voksne. Skolen har et hyggeligt og trygt miljø, hvor der udvikles gode fællesskaber på tværs af alder og interesser. HF & VUC FYN Nyborg er beliggende centralt i Nyborg i historiske bygninger tæt ved Nyborg vold.

Værdier

Vores kompetente lærere sætter fuld skrue på det faglige i hverdagen – men samtidig foregår undervisningen i en atmosfære, hvor der også er plads til humor og fokus på at alle udviser ansvarlighed i forhold til hinandens trivsel og læring. Vi lægger stor vægt på at kursisterne mødes med respekt.

Særlige tilbud til talblinde

Vi har stor erfaring med at hjælpe talblinde unge og voksne og er langt fremme i forhold til testning og udvikling af undervisning og hjælpe-tilbud til talblinde.

Læs mere om HF for talblinde

Læs mere om vores test for talblindhed

Aftenundervisning

Vi tilbyder FVU-undervisning i dansk og matematik. Vi har mange eftermiddags- og aftenhold, så der er en meget god chance for, at du kan få undervisning på det niveau, der passer bedst til dig. Vi har også mange tilbud til to-sprogede, bl.a. FVU start, hvor der er fokus på dansk tale.

God opbakning til dit studieforløb

Når du starter på skolen får du en mentor (kursist), som kan give dig gode råd i forhold til dagligdagen på dit studie. Vi har også studievejledere, som står klar til at hjælpe. Endelig har vi tilknyttet en skolemor som står klar, hvis du får problemer der ikke lige vedrører det faglige, men som påvirker din skolegang.

Fællesskab og arrangementer

Vi arrangerer foredrag, filmfestival og ture ud af huset – bl.a. en fælles tur til København. Endelig har vi et aktivt kursistråd som står for hyggelige fredagsbarer og fester.

Ledelse og administration

Vores vejledere

  • Frank Nørregaard

    Hf-lærer, Vejleder Filosofi Historie Kulturforståelse fno@vucfyn.dk 62656670
  • Per Haugaard Digens

    Vejleder AVU, FVU og OBU Dansk Samfundsfag GrundlæggendeIT Livsanskuelse pdi@vucfyn.dk 62656671

Praktiske oplysninger

Vores medarbejdere