Spring til hovedindhold
Book

Nyborg

Vi bor på Vestergade 7, men bruger hele byen i vores undervisning. Det er især vores Hf Adventure, der kommer godt rundt i landskabet.

Adresse

Vestergade 7
5800 Nyborg

Telefon

Telefontider

Man-tors kl. 8.00-15.30
Fre kl. 8.00-13.30 

Åbningstider

Man kl. 8.00-13.00
Tirs-tors kl. 8.00-14.30
Fre kl. 8.00-13.30

Medarbejdere

32

Kursister

211

facebook

Besøg vores facebookside

Om skolen

Vores kultur er præget af mangfoldighed, og rummer mange forskellige mennesker med vidt forskellige baggrunde. Kursisterne består af såvel unge som voksne. Skolen har et hyggeligt og trygt miljø, hvor der udvikles gode fællesskaber på tværs af alder og interesser. HF & VUC FYN Nyborg er beliggende centralt i Nyborg i historiske bygninger tæt ved Nyborg vold.

Værdier

Vores kompetente lærere sætter fuld skrue på det faglige i hverdagen – men samtidig foregår undervisningen i en atmosfære, hvor der også er plads til humor og fokus på at alle udviser ansvarlighed i forhold til hinandens trivsel og læring. Vi lægger stor vægt på at kursisterne mødes med respekt.

Særlige tilbud til talblinde

Vi har stor erfaring med at hjælpe talblinde unge og voksne og er langt fremme i forhold til testning og udvikling af undervisning og hjælpe-tilbud til talblinde.

Læs mere om HF for talblinde

Læs mere om vores test for talblindhed

HF for de aktive

HF Adventure er et andet tilbud som er unikt for VUC i Nyborg. I dette HF-forløb kombineres alsidige sportslige aktiviteter med det boglige. Du vil bl.a. lære at sejle kajak, surfe, køre mountainbike, dykke og meget mere – samtidig med at du tager din hf-eksamen.

Aftenundervisning

Vi tilbyder FVU-undervisning i dansk og matematik. Vi har mange eftermiddags- og aftenhold, så der er en meget god chance for, at du kan få undervisning på det niveau, der passer bedst til dig. Vi har også mange tilbud til to-sprogede, bl.a. FVU start, hvor der er fokus på dansk tale.

God opbakning til dit studieforløb

Når du starter på skolen får du en mentor (kursist), som kan give dig gode råd i forhold til dagligdagen på dit studie. Vi har også studievejledere, som står klar til at hjælpe. Endelig har vi tilknyttet en skolemor som står klar, hvis du får problemer der ikke lige vedrører det faglige, men som påvirker din skolegang.

Fællesskab og arrangementer

Skolens lærere og kursister arrangerer hvert år i et stort Adventure Race på Nyborg vold, med deltagere fra hele landet. Desuden arrangerer vi foredrag, filmfestival og ture ud af huset – bl.a. en fælles tur til København. Endelig har vi et aktivt kursistråd som står for hyggelige fredagsbarer og fester.

 

Ledelse og administration

Vores vejledere

  • Martin Larsen Fast

    Hf-lærer, Vejleder Idræt Biologi
  • Frank Nørregaard

    Hf-lærer, Vejleder Filosofi Historie Kulturforståelse
  • Per Haugaard Digens

    Vejleder AVU, FVU og OBU Dansk Samfundsfag GrundlæggendeIT Livsanskuelse

Praktiske oplysninger

Vi bor i Vestergade 7 i Nyborg

Nyborg

Vores medarbejdere