Spring til hovedindhold
Book

Ærø

"Atmosfæren, når man kommer ind på skolen, er utroligt rar. Sammenholdet mellem både lærere og elever er stærkt, og det kan mærkes i både undervisningen, frikvartererne, men også udenfor skoletiden". Lisbeth, 1. Q.

Adresse

P. E. Pålssons Vej 1
5960 Marstal

Telefon

Telefontider

Man-fre kl. 8.30-15.00

Åbningstider

Man-fre kl. 8.30-15.00

facebook

Besøg vores facebookside

Om skolen

Velkommen til vores skole, som vi håber også kan blive din skole. Vi har elever både fra det lokale nærmiljø på Ærø og fra resten af Danmark, der mødes i et fagligt og socialt miljø, som er helt unikt. Mange af vores elever sammenligner det med at være på efterskole - på Ærø kender vi hinanden og lærerne er ”rigtige mennesker”.

Her på Ærø har vi to gymnasiale ungdomsuddannelser, en 2-årig hf og en 3-årig hf-søfart i samarbejde med vores nabo, Marstal Navigationsskole.

Begge uddannelser giver dig muligheder for at fortsætte på de videregående uddannelser, både de mellemlange og lange videregående uddannelser. Med hf-søfart får du tillige en uddannelse, der kan skaffe dig en karriere og fremtid inden for ”Det Blå Danmark”.

Vi tilbyder dig en skole og en uddannelse af bedste kvalitet, med kompetente medarbejdere, der alle har fokus på, at vi er til stede for lige netop dig.

Til gengæld forventer vi, at du møder op engageret, motiveret og med en lyst til at lære, ikke for vores skyld, men fordi du selv gerne vil. Så hjælper vi hinanden med at bygge din bro til fremtiden.

Vi vil glæde os til at se dig på Ærø.

Ledelse og administration

Vejledere

Vejlederne kan træffes på tlf.

  • Julie (61 74 64 54): tirsdag og fredag kl. 9.50 – 12.00     
  • Tove (30 42 20 93): mandag kl. 9.50 – 12.00 og torsdag kl. 10.40 – 13.00

Vores personale