Spring til hovedindhold
Book

Avu for tosprogede

Avu for to-sprogede er for dig, der gerne vil blive bedre til både mundtlig og skriftlig dansk og som har dansk som andetsprog.

Studiestart

August og januar

Hvor

Alle undervisningssteder

Avu for tosprogede er for dig, der har gennemført den grundlæggende danskuddannelse på fx Sprogskolen og gerne vil blive endnu bedre til dansk, inden du starter på uddannelse, efteruddannelse eller arbejde.

I faget Dansk som andetsprog træner du mundtlig og skriftlig kommunikation på dansk i situationer, som du kan bruge i hverdagen, på uddannelse eller på arbejdspladsen.

Du kommer til at møde dygtige og engagerede lærere, som er optagede af, at du udvikler dig sprogligt og fagligt. Vi lægger meget vægt på, at vi har et godt socialt miljø på holdet.

Faget Dansk som andetsprog findes på 5 niveauer (basis, G, F, E, D) og er ligestillet med faget Dansk. Når du har gennemført D-niveauet, kan du fortsætte på hf på C- eller A-niveau. 

SU

Undervisningen er SU-berettiget. Søg SU direkte på www.su.dk.

Studiestart og sted

Avu for tosprogede starter typisk i august og januar, men du kan søge hele året. For at blive optaget skal du booke en samtale med en vejleder. Du sammensætter selv dit skema i samarbejde med en studievejleder.​

Vil du vide mere?

Kontakt vejledningen.